Kefír je zajímavá surovina, které dává jídlu hned jinou chuť a strukturu. Miluju si dát k odpolední svačině skleničku čistého kefíru a arašídové sušenky. Tu chuť jednoduše miluju, a strkám ho kamkoli to jde.

s u r o v i n y

  • 120g hladké mouky
  • 30g cukru
  • 250ml kefíru
  • 1KL kypřícího prášku
  • 1KL mleté skořice
  • servis – banán, nutela

p o s t u p

V misce smícháme všechny sypké suroviny, které zamícháme aby se rovnoměrně rozprostřeli.

Zalijeme kefírem a vymícháme v hutnější těsto.

Pečeme na pánvi z obou stran do zlatova. Cca 1 polévková lžíce = jeden lívanec (na pánvi trochu rozprostřeme lžící ve větší placku)

Servírujeme s banánem a nutelou.

Dobrou chuť❤️

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *